Cât costă cel mai ieftin Porsche din Moldova și ce model este acesta?

Acum 2 ani - 14 August 2020, autoexpert
Cât costă cel mai ieftin Porsche din Moldova și ce model este acesta?
Că ești fan Porsche, îți dorești un sportcar accesibil sau doar vrei să faci impresii, oricând poți consulta site-urile de anunțuri auto pentru a-ți estima posibilitățile.

Același lucru l-am făcut și noi, eram c urioși să aflăm care este cel mai ieftin Porsche din Moldova.

"Cât costă cel mai accesibil sportcar produs de germanii din Stuttgart și, totodată, cât costă chiar cel mai ieftin Porsche, de vânzare în Moldova?" Răspunsul la prima întrebare s-a dovedit a fi un model Porsche Boxster în prima sa generație (caroseria 986), asamblat în 2003, practic ultimii ani de producție. Iar asta ar însemna că și motorul său de 2.7 litri, cu șase cilindri de tip boxer, dezvoltă circa 228PS, în ultima sa versiune.

Unii pasionați ai mărcii și în special al modelului dat, insistă că Boxster este chiar mai sportcar decât un 911, și asta deoarece are motorul amplasat pe mijloc, ceea ce ar trebui să-i confere (greu de afirmat, dar și de contrazis) o manevrabilitate și precizie maximă. Cert este că prețul de aproape 10.000 de euro poate fi o investiție bună pentru un pasionat care-și dorește cu tot dinadinsul să pășească în lumea Porsche.

Însă există un bilet și mai ieftin! Un model de Porsche, care este văzut tot mai des în accidente cumplite, depășiri periculoase și în general, este asociat cu stil de condus maniacal: Cayenne.

Un exemplar din prima generație Porsche Cayenne, cu volanul pe dreapta, produs în 2005 și echipat cu un motor pe benzină, poate fi al tău pentru 3.400 de euro! Nu foarte mult, dacă ne gândim la imaginea brandului, doar că acest automobil vine la pachet cu cel puțin un clișeu, e Porsche Cayenne și e cu volanul pe dreapta!

Support Ukraine