Curse ilegale pe străzile din Chișinău: Lamborghini versus Porsche!

Acum 2 ani, 8 luni - 12 August 2021, autoexpert
Curse ilegale pe străzile din Chișinău: Lamborghini versus Porsche!
Recent, un grup de tineri pasionați auto au adus un Lamborghini Huracan EVO în Moldvoa, pozele căruia au împânzit tot internetul moldav. Ei bine, modelul este cu siguranță unul potent, care are multe de arătat, însă unde ar putea să-și demontreze performanțele, ne-am întrebat noi?

Răspunsul nu s-a lăsat mult aștepat. Supercarul italian a fost surprins ieri pe bd. Moscova din sectorul Râșcani într-o cursă contra unui Porsche 911 Turbo S. Cele două modele de performanță s-au luat la întreceri pe un drum public, în plin trafic, astfel punând viața altor șoferi și pietoni în pericol.

Înțelegem și am criticat de multe ori faptul că nu avem în țară un elementar circuit sau porțiune de drum amenajată pentrul sportul auto, însă folosirea străzilor din oraș pentru a afla cine e mai tare, e cel puțin iresponsabil.

În același timp menționăm și faptul că RCR nu prevede sancțiuni mai dure pentru mașinile de performanță care sunt capabile de viteze mari, credeți că ar trebui elaborată o modificare de lege pentru cazuri ca cel din video de mai jos?

Support Ukraine