Cu anvelope de vară pe zăpadă, amatorii de sport extrem au ieșit la drum!

Acum 3 ani, 2 luni - 1 Februarie 2021, autoexpert
Cu anvelope de vară pe zăpadă, amatorii de sport extrem au ieșit la drum!
E un lucru simplu de înțeles, iarna, nu-i, ca, vara! Iarna, se circulă cu anvelope de sezon. Și asta nu e un truc de marketing, deloc. Cei care sunt mai greu de convins, tocmai și-au demonstrat-o.

Un Mercedes-Benz, "din alea care nu se mai fac", în caroseria W124 a reușit să tamponeze un alt participant la trafic, cu o altă mașină legendară, Toyota Land Cruiser. În rezultat, ambele mașini au nevoie de reparații pe caroserie, iar cel puțin una va sta pe dreapta mai mult timp. Cauza? Neatenție? Drift? Viteză? Poate fi oricare din cele de mai sus, însă factorul principal - lipsa anvelopelor de sezon.

Din imaginile anexate se poate vedea clar, șoferul habar n-avea că pe zăpadă se circulă doar dacă ești bine echipat. În caz că nu, măcar de dragul amenzii - stai acasă. Altfel supui riscurilor nu doar viața personală, dar și a celor din jur.

Comentariile vă aparțin. Cât este de încântat proprietarul SUV-ului japonez, puteți afla din postarea sa pe Facebook "Любитель на летней резине, расхерачил мне всю бочину((("

Support Ukraine