În Germania, a fost găsită băbuța cu 60.000 de Golf-uri cu care merge doar la piață!

Acum 4 ani, 10 luni - 27 Mai 2019, autoexpert
În Germania, a fost găsită băbuța cu 60.000 de Golf-uri cu care merge doar la piață!
Statul Germania a identificat-o și a premiat-o pe doamna Carla Fischer, care în ultimii 20 de ani a vândut peste un milion de mașini Golf către cumpărători români, după ce a mers cu ele doar până la piață și biserică.

În garajul acesteia au fost găsite încă 60.000 de mașini pregătite pentru vânzare.

Ce-a făcut doamna Fischer n-a făcut nici măcar camera de comerț româno-germană. Nici în cele mai frumoase vise ale noastre nu credeam că vom putea scăpa de toate hârburile astea", a declarat ministrul german pentru industrie Wolfgang Muller. Acesta spune că inițiativa bătrânicii a redresat balanța de plăți a Germaniei în perioadele de restriște economică.

S-ar putea ca aceeași bătrânică să fi vândut și importatorilor moldoveni, mașini din lotul descoperit anterior. Nu vă putem spune exact dacă are doar Golf-uri, dar cu siguranță că în cercul ei de cunoștințe mai sunt cel puțin trei pensionari cu colecții similare de mașini, ale unor producători precum Toyota sau Skoda.

Acum că devine deja credibilă legendara frază "am cumpărat mașina de la un bătrânel/băbuță care o folosea doar pe distanțe scurte și a ținut-o mai mult în garaj", ne așteptăm ca importul de automobile la mâna a doua să epxlodeze cu o și mai mare amplitudine.

Să aveți un sfârșit de săptămână cât mai fain!

Support Ukraine