Biciclist, lovit mortal la Ceadîr-Lunga, iar pe un bărbat moartea l-a găsit adormit pe șosea la Criuleni

Acum 6 ani, 3 luni - 10 Ianuarie 2018, today.md
Biciclist, lovit mortal la Ceadîr-Lunga, iar pe un bărbat moartea l-a găsit adormit pe șosea la Criuleni
Doi bărbați au decedat în seara zilei de ieri, 9 ianuarie, după ce au fost victimele a două accidente stupide.

Unul dintre ei se deplasa pe bicicletă fără vestă reflectorizantă și nu a fost observat de șoferul automobilului care l-a accidentat, iar cel de al doilea a adormit pe șosea și a fost strivit de un automobil. În cel de al doilea caz, șoferul a fugit de la fața locului.

Prima tragedie a avut loc, la ora 17:50, pe traseul R-29 , în apropiere de orașul Ciadîr-Lunga, după ce șoferul unui automobilul de model Fiat, a accidentat un biciclist în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe traseul național în aceeași direcție, fără vestă reflectorizantă pe timp de noapte. Șoferul nu l-ar fi observat pe biciclist, iar în urma impactului, din cauza traumatismelor grave, ultimul s-a stins pe loc.

Cel de al doilea caz tragic a avut loc în jurul orei 20:00, în localitatea Zolonceni din raionul Criuleni. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani care a decedat, după ce ar fi fost în stare de ebrietate și adormit pe șosea. Ultimul a fost strivit sub roțile unui automobil necunoscut. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar acum este căutat de poliți.

Oamenii legii cercetează ambele cazuri pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au produs tragediile.

Support Ukraine