Atenție! ASP anunță reorganizarea procesului de organizare a examenelor pentru obținerea permisului de conducere

Acum 1 an, 4 luni - 8 Noiembrie 2021, bizlaw
Atenție! ASP anunță reorganizarea procesului de organizare a examenelor pentru obținerea permisului de conducere
Agenția Servicii Publice a reorganizat procesul de examinare a conducătorilor auto din cadrul subdiviziunilor teritoriale din zona de nord a Republicii Moldova.

Măsura a fost luată cu scopul asigurării unui proces de examinare transparent şi obiectiv, desfășurării probelor teoretice și practice monitorizate video și audio.

Astfel, persoanele şcolarizate de către instituţiile de pregătire a conducătorilor de vehicule la categoriile/subcategoriile C1, C1E, D1, D1E şi D dislocate în raioanele Edineţ, Drochia, Donduşeni, Briceni, Ocniţa şi Rîşcani, care au obținut rezultatul ”Admis” valabil la proba teoretică urmează să inițieze procedura de examinare la proba practică la aceste categorii/subcategorii în cadrul SÎT CCA Bălţi.

Totodată, persoanele, şcolarizate de către instituţiile de pregătire a conducătorilor de vehicule la categoriile/subcategoriile AM, A1, A2, A, B1, B și BE, dislocate în raionul Briceni, urmează să inițieze procedura de examinare la proba teoretică și practică la aceste categorii/subcategorii în cadrul SÎT CCA Edineț.

În același timp, autoritatea a anunțat suplinirea, pentru zilele de 6 și 8 noiembrie, a locurilor de examinare la proba practică, cutie mecanică, categoria B în cadrul subdiviziunii Chișinău. Mai exact, cota de programare la examen s-a majorat cu câte 130 pe zi.

Support Ukraine