Acesta e un VW Passat din Moldova, care a ieşit din zona de confort şi a fost convins că poate transporta mobilier şi în portbagaj, şi deasupra, şi într-o remorcă

Acum 1 săptămână, 2 zile - 23 Mai 2023, Piata Auto
Acesta e un VW Passat din Moldova, care a ieşit din zona de confort şi a fost convins că poate transporta mobilier şi în portbagaj, şi deasupra, şi într-o remorcă
O scenă aproape inimaginabilă a fost surprinsă pe un traseu din Moldova acum două zile.

Un Volkswagen Passat pare să fi ieşit din zona de confort despre care tot vorbesc trainerii de dezvoltare personală şi a fost convins că poate transporta mobilier atât în portbagaj şi în zona banchetei spate, cât şi deasupra pe pavilion, dar şi într-o remorcă, pe care o tracta. Şi dacă ingineria germană a Passat-ului B4 indestructibil e rezistat tratamentului extrem, atunci cea sovietică a remorcii — nu.

Remorca s-a răsturnat din cauza greutăţii mari şi a dezechilibrării. Dar şoferul din Volkswagen pare să nu fi înţeles că ea s-a răsturnat şi a vrut s-o tragă spre acostament, forţând-o să se târască pe asfalt, cu roţile în sus. Maşina dădea semne clare de împotrivire, ori, remorca nu aluneca prea uşor cu roţile în sus, dar ceva pare să-i fi sugerat şoferului că acesta va reuşi în cele din urmă să-şi ducă intenţia la bun sfârşit.

În rezultat, remorca s-a dezintegrat şi a lăsat tot mobilierul din ea în mijlocul drumului. Pe lângă indulgenţa pe care o putem avea pentru nevoile acestui şofer de Volkswagen, toată fapta comportă, totuşi, un mare risc de siguranţă pe drumurile publice şi totul poate părea puţin grav şi iertabil, până când o asemenea remorcă ar fi provocat un accident cu o întreagă familie la bord, de exemplu.

Vezi totul în video-ul de mai jos.

Support Ukraine