Accidentul cumplit de pe strada Alba Iulia: la moment o femeie se afla in reanimare

Acum 6 ani, 3 luni - 22 Ianuarie 2018, protv
Accidentul cumplit de pe strada Alba Iulia: la moment o femeie se afla in reanimare
Un tanar de 21 de ani a murit aseara in urma unui accident ingrozitor, care potrivit politiei, ar fi fost provocat de prietenul sau.

Acesta ar fi urcat baut la volan si ar fi intrat cu masina pe contrasens in momentul cand din fata venea un alt automobil. Tanarul a fost retinut pentru 72 de ore.

Accidentul s-a produs aseara in jurul orei 22:00, pe strada Alba Iulia din capitala. Potrivit politiei, un Mercedes in care se aflau soferul si doi pasageri a intrat pe constrasens si s-a izbit in plin de o Toyota in care erau patru oameni. In urma impactului extrem de violent, masinile au fost transformate intr-un morman de fiare, fiind aruncate la cativa metri una de alta.

Iar un tanar de 21 de ani care statea pe bancheta din fata a Mercedes-ului a murit pe loc, ceilalti s-au ales cu rani usoare. Potrivit medicilor, o femeie din Toyota se afla in aceste momente in reanimare. Soferul care, potrivit politiei ar fi provocat accidentul era baut. A recunoscut-o si tatal sau care a venit la fata locului. Soferul de 21 de ani a fost retinut de politie pentru 72 de ore.

Petru MALAI, SEFUL SERVICIULUI DE URMARIRE PENALA ACCIDENTE RUTIERE: "In rezultatul accidentului rutier au fost spitalizate 4 persoane, iar una a decedat la Spitalul de Urgenta. Pentru comiterea accidentului urmeaza sa fie deschisa cauza penala, instanta v-a decide pedeapsa referitor la persoana vinovata."

Politia a deschis un dosar penal pe acest caz.

Support Ukraine