Accident rutier la intrarea în Vatra. O maşină s-a răsturnat după ce i s-ar fi spart o roată

Acum 1 an, 6 luni - 17 Iulie 2021, autoblog
Accident rutier la intrarea în Vatra. O maşină s-a răsturnat după ce i s-ar fi spart o roată
Un accident rutier s-a produs în această după amiază, în jurul orei 15:00, în apropiere de intrarea în localitatea Vatra, pe drumul dinspre oraşul Străşeni.

Un automobil marca BMW, înmatriculat peste Prut, a ajuns răsturnat într-un canal pe acostament după ce o anvelopă i s-ar fi spart şi astfel i s-a pierdut controlul volanului. Una dintre roţi chiar i-a fost ruptă, reieșind din fotografiile unui martor.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Automobilul şi-a îndeplinit principala menire şi a salvat viaţa şoferului, care s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi o sperietură zdravănă.

Ofiţerul de presă al IP Străşeni, Didenco Mariana, ne-a putut spune că accidentul a fost înregistrat la ora 14:35, pe traseul R 1, în apropierea localității Cojușna din raionul Strășeni. Şoferul din maşina răsturnată era un bărbat de 29 de ani.

În urma accidentului nicio persoană nu a avut nevoie îngrijiri medicale. Alte date și circumstanțe cu privire la producerea accidentului se stabilesc.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Support Ukraine