Accident matinal grav în sudul ţării. Şapte vameşi au avut de suferit în urma răsturnării unui Mercedes

Acum 1 an, 7 luni - 25 August 2022, autoblog
Accident matinal grav în sudul ţării. Şapte vameşi au avut de suferit în urma răsturnării unui Mercedes
Conform ofiţerului de presă al IP Comrat, Oxana Gaţenco, accidentul s-a produs pe traseul M3, între localităţile Chirsova şi Congaz.

Automobilul marca BMW era condus de un tânăr de 27 de ani, originar din satul Răzeni din raionul Ialoveni. Mercedes-ul era sub controlul unui bărbat de 35 de ani din Chişinău.

Toate persoanele care au avut de suferit au fost transportate la spitalul din Comrat.

Grav accident matinal pe traseul Comrat-Giurgiulești. Înregistrat la ora 6:15, în rezultatul acestuia au avut de suferit şapte funcționari vamali care se deplasau spre locul de muncă, spre postul vamal Giurgiulești-Galați.

Conform informațiilor preliminare, un autoturism ce se deplasa din direcția opusă a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un Mercedes-Benz Viano ce transporta funcționarii vamali.

Patru dintre aceştia au fost transportați la spital cu diverse traumatisme, iar printre ei, o femeie, a ajuns în stare gravă în sala de operație.

La fața locului au intervenit organele de resort care urmează să se pronunțe despre cauzele producerii accidentului și să stabilească cu exactitate care au fost condițiile în care s-a produs acesta. Conform unor informații neoficiale, conducătorul BMW-ului ar fi fost în stare de ebrietate.

Serviciul Vamal va acorda suportul necesar funcționarilor vamali care au avut de suferit în rezultatul accidentului rutier.

Support Ukraine