Accident la intrare în Țînțăreni. O maşină de poliţie s-a ciocnit cu un tractor

Acum 11 luni, 1 săptămână - 17 Mai 2023, autoblog
Accident in Țînțăreni
Accident in Țînțăreni
Poliţia a fost sesizată de producerea accidentului în jurul orei 16:00. La fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 18 ani, care manipula un tractor fără drept de a conduce, efectuând manevra de întoarcere în loc nepermis, nu s-a asigurat și s-a tamponat cu o Dacia Duster care aparține Inspectoratului de Poliție Anenii Noi.

Automobilul de serviciu în care se aflau doi angajați ai poliției se îndrepta la o solicitare parvenită la 112, în localitatea Maximovca. Urmare a impactului, ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cazul este înregistrat și documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Poliţia nu confirmă, dar nici infirmă precum că tractorul era implicat în lucrările de reparaţie a traseului.

Accident de circulaţie la una dintre intrările în localitatea Țînțăreni din raionul Anenii Noi. O maşină de poliţie a fost avariată după un contact cu tractor.

Vehiculul din urmă ar fi fost implicat în lucrările de reparaţie ale traseului în contextul pregătirii pentru summitul CPE, dat fiind faptul că la faţa locului au fost văzuţi mai mulţi muncitori.

Ofiţerul de presă al IP Anenii Noi, Mariana Didenco, ne-a confirmat producerea accidentului, însă detalii vor fi disponibile mai târziu pentru că mai au loc cercetări la faţa locului. Revenim cu un tradiţional update.

Support Ukraine