Accident în lanț, soldat cu decesul unui bărbat. Au fost implicați mai mulți polițiști de frontieră

Acum 2 ani, 7 luni - 9 Septembrie 2021, autoexpert
Accident în lanț, soldat cu decesul unui bărbat. Au fost implicați mai mulți polițiști de frontieră
Un bărbat a decedat în urma producerii unui accident în lanț cu implicarea a trei automobile. Accidentul s-a produs în jurul orei 23:17, pe 7 septembrie, în raionul Ștefan-Vodă pe traseul R-30.

Conform informației oferite de oamenii legii, un șofer care conducea un automobil marca BMW, nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport, având și viteză excesivă, a tamponat o Dacia Duster, care aparținea DR Est al IGPF, fiind condusă de un angajat al Poliției de Frontieră. 

După impact, BMW-ul s-a proiectat într-un alt automobil care venea din sens opus. La volanul mașinii se afla un bărbat de 48 de ani, împreună cu încă trei pasageri, toți fiind cetățeni ai Federației Ruse. 

Pasagerii au primit diverse traumatizme și au fost transportați la spitalul raional Ștefan-Vodă, iar șoferul a decedat în drum spre spital. 

Potrivit declarațiilor, BMW-ul era condus de o femeie în vârstă de 46 de ani din satul Slobozia, însă oamenii legii examinează probabilitatea ca autoturismul să fi fost condus de fiul acesteea, angajat al Poliției de Frontieră. 

Oamenii legii au pornit o cauză penală și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. 

Support Ukraine