Accident groaznic la Cimișlia! Un șofer de 30 de ani a ars de viu după ce s-a izbit cu BMW-ul într-un copac

Acum 1 an, 1 lună - 22 Decembrie 2021, autoexpert
Accident in Cimișlia
Accident in Cimișlia
Un accident tragic a fost înregistrat pe traseul R3 între localitățile Hîrtop și Valea Perjei din raionul Cimișlia. Șoferul de 30 de ani al unui BMW a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și s-a izbit violent într-un copac.

În urma impactului, mașina a luat foc, iar cadavrul carbonizat al șoferului a fost scos dintre fiare de salvatori.

Ofițerul de presă al IP Cimișlia, Cristina Vicol, declară că tragedia a avut loc în această noapte. În jurul orei 01:50, Serviciul de Gardă a recepționat apelul parvenit precum că pe traseul R3 între localitățile Hîrtop și Valea Perjei din raionul Cimișlia s-a incendiat un automobil marca BMW.

La fața locului, imediat s-a deplasat grupul de urmarire penală care a stabilit că, un bărbat în vârstă de 30 ani, locuitor din raionul Cimișlia, deplasându-se cu automobilul de model BMW pe traseul R3 km, din direcția raionului Hîncești în direcția orașului Cimișlia, din cauza excesului de viteză a derapat de pe partea carosabilă și s-a izbit într-un copac. În urma loviturii mașina a fost cuprinsă de flăcări. 

La fața locului au intervenit și două echipe de pompieri, care au lichidat arderea și au extras din automobilul distrus de flăcări cadavrul carbonizat al șoferului, în vârstă de 30 de ani. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost expediat spre expertiza  medico-legală.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Support Ukraine