Accident grav la intrarea în Puhoi, raionul Ialoveni. Un şofer a dispărut rapid după ce s-a răsturnat

Acum 1 an, 6 luni - 29 August 2022, autoblog
Accident grav la intrarea în Puhoi, raionul Ialoveni. Un şofer a dispărut rapid după ce s-a răsturnat
Accident matinal la intrarea în localitatea Puhoi din raionul Ialoveni. Poliţia a fost sesizată despre producerea acestuia la ora 6:35. La faţa locului au fost solicitate mai multe echipaje de intervenție.

Polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat, la volanul unui Ford (cel răsturnat din imagini) cu trei oameni la bord, a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit pe contrasens şi acolo a intrat într-o coliziune frontală cu un Volvo condus de o tânără de 21 de ani, care se deplasa regulamentar, având alţi doi pasageri la bord.

În urma impactului doi pasageri, un tânăr de 27 de ani din Volvo XC60 și altul de 26 ani din Ford Transit, au fost transportați la Spitalul de Urgență din mun. Chișinău pentru acordarea ajutorului medical.

Cât priveşte conducătorul Ford-ului, un tânăr de 28 de ani, chiar dacă maşina s-a răsturnat, el a scăpat teafăr şi a părăsit locul accidentului la scurt timp după ce s-a întâmplat. Oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigații pentru stabilirea locului aflării sale.

Pompierii care au intervenit s-au ocupat de decuplarea bornelor de la acumulatoare pentru a evita producerea unui scurt circuit, după care au spălat traseul de resturi şi scurgeri de carburant.

Pe caz este inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Support Ukraine