Accident grav cu 4 automobile lângă podul aflat în reparaţie de la Budeşti, unul a luat foc

Acum 10 luni, 2 săptămâni - 10 Mai 2022, Piata Auto
Accident grav cu 4 automobile lângă podul aflat în reparaţie de la Budeşti, unul a luat foc
Un accident grav s-a produs în acest week-end pe traseul M5 din Moldova, în apropiere de podul aflat în reparaţie de lângă localitatea Budeşti, acelaşi pod ce funcţionează cu o singură bandă semaforizată, unde săptămâna trecută a fost filmată şi acea lecţie de trafic dată unui şofer de BMW ce a fost nevoit să dea în marşarier pentru că ar fi intrat la roşu pe pod.

Astfel, în accidentul produs duminică, 8 mai, în jurul orei 16:00, au fost implicate 4 automobile — Dacia, Toyota, Opel şi Hyundai. Aranjamentul maşinilor era atât de dispersat după accident încât nici poliţia n-a putut spune cu exactitate care anume au fost traiectoriile accidentului, urmând să cerceteze totul în detalii ulterior. Cert este că unul dintre automobile a ajuns pe acostament, care e în pantă, iar astfel automobilul a ajuns până spre baza podului. După impact, de sub capota acestuia ieşea un fum dens şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul.

Un copil, aflat în Hyundai, a avut de suferit şi a fost preluat de medicii de pe ambulanţă pentru a-i fi acordat ajutor medical.

Support Ukraine