Abia după o situaţie scandaloasă s-a decis inventarierea tuturor indicatoarelor rutiere din Chişinău

Acum 1 an, 4 luni - 13 Noiembrie 2021, autoblog
Abia după o situaţie scandaloasă s-a decis inventarierea tuturor indicatoarelor rutiere din Chişinău
Primăria Chișinău informează că serviciile de profil urmează să inventarieze toate indicatoarele rutiere din municipiu. Subiectul a fost abordat la cea mai recentă şedinţă operativă a serviciilor Primăriei Chișinău.

Primarul a solicitat responsabililor să evalueze semnele de circulaţie rutieră de pe fiecare stradă din capitală! Astfel, indicatoarele instalate arbitrar sau ilegal să fie demontate, iar în zonele unde lipsesc să fie achiziționate şi instalate, conform normelor legale.

Ion Ceban a mai precizat că drumarii urmează să verifice ca indicatoarele rutiere planificate spre instalare să corespundă și cu marcajul de pe carosabil, aplicat în prezent pe majoritatea străzilor din capitală.

Decizia a fost luată după ce autoritățile municipale au recepționat mai multe plângeri din partea participanților la trafic în legătură cu sancționarea acestora, din cauza unui indicator rutier fals de pe strada Mihai Eminescu din centrul capitalei.

În context municipalitatea îndeamnă șoferii să fie prudenți, să respecte semnalizarea rutieră şi să evite parcarea automobilelor acolo unde acest lucru este interzis.

Support Ukraine