Vitezoman băut, depistat de INSP la Orhei: circula cu 145 km/h

Acum 3 ani, 4 luni - 9 Decembrie 2020, autoexpert
Vitezoman băut, depistat de INSP la Orhei: circula cu 145 km/h
În stare de ebrietate la volan, deplasându-se cu viteză excesivă în condiții de vizibilitate redusă, așa a fost depistat un conducător auto, locuitor al satului Cazanești, raionul Telenești.

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de ieri pe traseul Chișinău-Bălți, în apropierea localității Clișova din raionul Orhei. Un automobil al INSP dotat cu radar a depistat un automobil ce se deplasa pe traseu cu 145 km/h, mult peste limita de viteză legală.

Imediat, inspectorii de patrulare au recurs la stoparea lui, iar la scurt timp a fost tras pe dreapta. S-a stabilit că șoferul unității de transport era un bărbat în vârstă de 62 ani, ce se afla vizibil în stare de ebrietate. Fiind supus testului alcoolscopic cu aparatul Drager, rezultatul a arătat o concentrație de 0,66 mg/l în aerul expirat.

În urma documentării, conducătorul auto a rămas fără permisul de conducere și este cercetat pentru depășirea limitei de viteză, dar și conducerea unui automobil în stare de ebriete avansată, iar pentru stabilirea pedepsei conform legislației, urmează să se expună judecata.

Support Ukraine