Video de pe camera de bord cu accidentul în care a fost implicat Președintele Republicii Moldova

9 Septembrie 2018 - autoblog

Video de pe camera de bord cu accidentul în care a fost implicat Președintele Republicii Moldova

Potrivit ultimelor informaţii, Igor Dodon şi apropiaţii săi s-ar fi ales cu doar câteva zgârieturi şi vânătăi. Câteva leziuni mai grave le-ar fi suferit doar mama preşedintelui.

Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat a publicat un material video în care accidentul a fost surprins de o cameră de bord montată pe una din mașinile aflate în coloana oficială.

Din câte se pare, camionul pare să fi derapat din cauza carosabilului umed, ieşind pe contrasens şi s-a întâmplat acest lucru exact când limuzina prezidenţială a trecut pe alături.

(14:00) Cu doar câteva clipe în urmă, în preajma localității Strășeni, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată escorta Președintelui Republicii Moldova. Din câteva fotografii expediate redacției AutoBlog.MD, putem vedea un Volkswagen Touareg aruncat în decor după ce s-a ciocnit cu un camion ce transporta carne.

Din informațiile pe care le deţinem, în mașina accidentată și a cărei girofaruri încă lucrau, se aflau gărzi de corp ale șefului statului. Mai mult, limuzina prezidenţială în care se afla Igor Dodon, de asemenea a fost implicată în accident, această răsturnându-se după ce a fost proiectată în decor mult mai în faţă!

 

 

 

 

Adauga anunt nou