Urmărire ca-n filme. Un minor a furat un automobil de la spălătoria auto la care lucra. Au intervenit mai multe echipaje de Poliție

Acum 6 ani, 4 luni - 31 Octombrie 2017, stirilocale
Urmărire ca-n filme. Un minor a furat un automobil de la spălătoria auto la care lucra. Au intervenit mai multe echipaje de Poliție
Un minor din Orhei, fără permis de conducere, a furat un automobil cu inscripția „Școala Auto” de la spălătoria la care lucra și a ieșit la plimbare.

Când a văzut că polițiștii s-au luat după el a apăsat pedala de accelerație și a gonit cu viteză excesivă.

Un echipaj de patrulare a observat pe traseul din localitatea Zahareuca din raionul Telenești, un automobil cu inscripția „Școala auto" ce se deplasa haotic. Șoferul a fost somat să stopeze, însă acesta a refuzat și a continuat deplasarea cu viteză excesivă spre Orhei.

Pe o stradă din orașul Orhei a intervenit încă un echipaj INP încercând să-l stopeze. Conducătorul auto nu s-a supus cerințelor, deplasându-se pe contrasens a fost blocat de automobilele INP. Acesta a efectuat o manevră, deteriorând una dintre mașinile de patrulare.

Șoferul scos forțat din mașină, s-a dovedit a fi un minor de 17 de ani, care nu dispunea de permis de conducere. Minorul a recunoscut că mașina a fost furată de la o spălătorie auto din Orhei unde activează.

Support Ukraine