Urmărire a unui motociclist care avea numărul de înmatriculare camuflat aseară la Orhei

Acum 1 an, 9 luni - 20 Iulie 2022, Piata Auto
Urmărire a unui motociclist care avea numărul de înmatriculare camuflat aseară la Orhei
Poliţia din Moldova raportează despre un caz neobişnuit, produs aseară în oraşul Orhei din centrul Moldovei.

Un echipaj de poliţie a observat un motociclist care nu cedase trecerea unui pieton şi a încercat să-l oprească pentru a-l amenda, însă acesta a accelerat şi a încercat să se facă nevăzut, poliţiştii dând start unei urmăriri prin oraş.

În cele din urmă, maşina poliţiei a reuşit să-l ajungă şi să-l oprească pe motociclist, poliţiştii descoperind totodată că numărul de înmatriculare al motocicletei era camuflat printr-un abţibild, care-i denatura simbolurile aplicate pe plăcuţă.

Din cauza camuflării numărului de înmatriculare, poliţiştii i-au ridicat motocicleta şi au dus-o la parcarea specială. Motociclistul va fi acum sancţionat contravenţionat pentru conducerea unui vehicul cu plăcuţe de înmatriculare camuflate, pentru nesupunerea la cerinţele poliţiştilor de a opri şi pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar toate împreună sunt suficiente pentru a-i retrage dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 la 12 luni, privarea urmând a fi confirmată de instanţa de judecată.

Ziua de ieri a fost una deosebit de intensă pentru poliţişti în Orhei, aceştia documentând 16 motociclişti din oraş pentru diverse încălcări. Vezi mai jos şi video-ul urmării motocicletei cu număr camuflat.

Support Ukraine