Un taximetrist cu Toyota Prius a rămas blocat pe dealurile Moldovei, zicând că l-a dus greşit navigatorul

Acum 2 ani, 3 luni - 5 Ianuarie 2022, Piata Auto
Un taximetrist cu Toyota Prius a rămas blocat pe dealurile Moldovei, zicând că l-a dus greşit navigatorul
În ultima săptămână, voluntarii pasionaţi de maşini de offroad de la asociaţia Rescue 4x4 Moldova au avut mai mult de muncă decât în luni întregi anterioare luate la un loc.

Zăpada masivă căzută săptămâna trecută, urmată de încălzirea şi topirea ei, au generat blocaje prin toate regiunile ţării. Cele mai admirabile intervenţii s-au făcut în momentele critice, când offroader-ele voluntarilor au tractat camioane şi automobile aflaţi în dificultate, iar ajutorul lor a fost unul crucial. Totuşi, unul din ultimele cazuri, produs chiar la început de an, a fost deosebit de deocheat.

E vorba de un taximetrist cu o Toyota Prius, care a cerut ajutorul după ce a rămas blocat pe un drum total neasfaltat, pe dealurile ce fac legătura dintre două sate din Moldova. Taximetristul s-a pornit să înainteze cu maşina sa hibridă pe un drum pe care nici SUV-urile cu tracţiune integrală nu s-ar aventura fără a precauţie suplimentară. La întrebarea evidentă ce caută acolo, şoferul de taxi a zis că navigatorul l-a dus greşit. E o explicaţie, pe care, însă, mulţi comentatori online au tratat-o drept foarte improbabilă când e spusă de un şofer de taxi, care se presupune că ar trebui să înţeleagă mai bine în orientarea spaţială, în capacităţile maşinii sale şi în tipurile de drumuri ce pot exista între satele din Moldova. Aşa că presupuneri despre motivul de facto au existat foarte multe.

Totuşi, voluntarii asociaţiei n-au stat să-l judece pe şoferul aflat la nevoie şi l-au tractat cu succes până la un drum asfaltat.

Support Ukraine