Un șofer din Sîngerei a urcat beat l-a volan, a încercat să fugă de poliție și a accidentat vehiculul de patrulare!

Acum 1 an, 8 luni - 7 August 2022, autoexpert
Un șofer din Sîngerei a urcat beat l-a volan, a încercat să fugă de poliție și a accidentat vehiculul de patrulare!
Ieri, în jurul orei 14:00 un bărbat care se afla la volanul unui Volkswagen a fost somat să oprească de inspectorii de patrulare, pentru depășirea limitei de viteză. Acesta însă, a ignorat cerințele polițiștilor de a opri autovehiculul și a continuat deplasarea prin localitatea Prepelița din raionul Sîngerei.

Imediat polițiștii au urcat în automobilul de serviciu și au pornit după el, somându-l de nenumărate ori prin semnalul sonor de a se conforma cerințelor legale ale omaenilor legii. 

Pentru a interveni mai rapid și a evita o tragedie a fost solicitat și ajutorul polițiștilor din Inspectoratul de poliție Sîngerei, iar după câteva minute șoferul a fost oprit forțat de polițiști, acesta accidentând mașina de serviciu a polițiștilor INSP și IP Sîngerei. 

La volanul mașinii se afla un bărbat de 41 de ani, locuitor al raionului Sîngerei, iar în timpul discuțiilor cu polițiștii de la acesta s-a simțit miros puternic de alcool. Rezultatul „Drager” a arătat o concentrație de 1,10 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Acesta a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială. 

Conducătorul auto este cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat și contravențional pentru depășirea limitei de viteză, producerea accidentului rutier și neîndeplinirea indicației legale de oprire a autovehiculului. 

În ultimele 24 de ore, polițiștii de patrulare au depistat pe teritoriul țării 16 conducători auto beți la volan, 11 dintre aceștia fiind cu grad avansat de ebrietate.

Support Ukraine