Poliția este în căutarea unui șofer care a fugit după ce s-a izbit într-un stâlp și și-a lăsat pasagera decedată

Acum 3 ani, 4 luni - 13 Decembrie 2020, autoexpert
Poliția este în căutarea unui șofer care a fugit după ce s-a izbit într-un stâlp și și-a lăsat pasagera decedată
Poliția Sîngerei cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui șofer care a plecat de la locul accidentului, lăsând pasagera moartă în mașină.

Accidentul s-a produs la data de 8 decembrie, pe drumul local al satului Heciul Nou din direcția orașului Biruința, raionul Sîngerei. Un bărbat în vârstă de 26 de ani, aflându-se la volanul unui automobil Opel Zafira, având exces de viteză a pierdut controlul volanului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat într-un pilon de tensiune înaltă, apoi s-a inversat. În mașină se afla o femeie de 35 de ani, care, în urma traumelor primite a decedat pe loc, iar șoferul a plecat într-o direcție necunoscută.

În context, Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru localizarea bărbatului suspectat de accident. Acesta este dat în căutare națională, iar pe acest caz, au fost inițiate două cauze penale în baza articolelor 264 alin.(3) lit. b) și 266 Cod Penal al RM.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze poliţia la numerele de telefon: 0(262)2-29-80, 069455235, 069041286.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Support Ukraine