Un șofer a rămas fără automobil, după a fost depistat în stare de ebrietate la volan

Acum 4 luni, 2 săptămâni - 11 Decembrie 2023, autoexpert
Un șofer a rămas fără automobil, după a fost depistat în stare de ebrietate la volan
Un echipaj de carabinieri al Direcției Regionale "Nord" a IGC, care exercita serviciul de menținere a ordinii publice pe parcursul nopții din 11 decembrie, au depistat un bărbat care conducea în stare de ebrietate.

Potrivit informațiilor oferite de către carabinieri, bărbatul conducea automobilul Toyota Corolla, care se deplasa haotic pe traseu. 

"Conducătorul auto a schimbat brusc direcția de deplasare în momentul când a observat echipajul IGC, intrând cu mijlocul de transport în curtea unui bloc de locuit. Oamenii legii au reacționat imediat și la scurt timp, automobilul a fost stopat pentru verificări. În timpul discuțiilor cu șoferul s-a simțit un miros puternic de alcool", au precizat oficialii. 

Ulterior, la fața locului au intervenit polițiștii, la solicitarea carabinierilor. Drept consecință, șoferul a fost supus testului alcooscopic, care a arătat un rezultat de 1.12 mg/l de alcool în aerul expirat. În acest context, bărbatul a fost înlăturat de la volan, iar automobilul a fost transportat la parcarea specială. 

Support Ukraine