Un oficial Renault a confirmat într-un interviu apariţia unui SUV mai mare decât Duster

Acum 6 ani, 3 luni - 28 Decembrie 2017, unimedia
Un oficial Renault a confirmat într-un interviu apariţia unui SUV mai mare decât Duster
Marc Suss, șeful programului Global Access din grupul Renault din 2015, a acordat recent un interviu pentru portalul Automotive News Europe, acolo unde a povestit despre perspectivele modelelor accesibile.

Mai mult, specialistul în vârstă de 50 de ani a confirmat într-o oarecare măsură apariţia unui SUV care va fi mai mare decât Duster şi Kaptur.

Suss supraveghează linia de mașini low-cost a companiei din mai 2015, care sunt vândute în Europa sunt brandul Dacia, dar şi în altă parte ca modele Renault, precum Kwid (realizat în India și Brazilia) sau Kaptur (în Rusia, India și Brazilia).

Anterior a fost director de programe pentru vehiculele electrice de la Nissan și inginer-șef în dezvoltarea modelelor Sandero și Logan.

Expertul a împărtășit jurnaliştilor detalii despre viitorul programului și despre modul în care acesta se va adapta la un peisaj de automobile aflate în schimbare. Principala sa provocare este în prezent creşterea vânzărilor de vehicule low-cost la două milioane anual până în 2022, de la 1.2 milioane câte s-au realizat în 2016.

Support Ukraine