Un nou raid masiv al poliţiei din Chişinău, al doilea în acelaşi loc, în două zile consecutive

Acum 3 ani - 12 Aprilie 2021, Piata Auto
Un nou raid masiv al poliţiei din Chişinău, al doilea în acelaşi loc, în două zile consecutive
După ce în noaptea de sâmbătă spre duminică poliţia din Chişinău a organizat un prim raid masiv cu filtre şi staţionări pe viaductul Centru-Botanica din capitală...

După ce în noaptea de sâmbătă spre duminică poliţia din Chişinău a organizat un prim raid masiv cu filtre şi staţionări pe viaductul Centru-Botanica din capitală, pentru a verifica legalitatea aflării în oraş după ora 23, când în actualele condiţii ale stării de urgenţă aflarea e interzisă decât cu un motiv întemeiat şi cu o declaraţie precompletată, iată că în seara de duminică spre luni scenariul poliţiei s-a repetat cu exactitate — în acelaşi loc, a doua zi consecutivă.

Aşadar, ieri seară acelaşi viaduct a fost din nou plin de echipaje INSP, traficul a fost din nou îngustat până la o bandă cu filtre, pe ambele sensuri de circulaţie, iar şoferii au fost din nou verificaţi pentru motivele din care se află pe străzile oraşului după ora 23:00.

După primul raid, poliţia a anunţat că au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID un număr de 67 de persoane, unul din care era şi cazul unui şofer, ce pretindea a se îndrepta spre farmacie, despre care vă informam ieri. Câte persoane au fost amendate în cel de-al doilea raid, urmează să aflăm, cel mai probabil, azi.

Ce părere ai despre aceste raid-uri ale poliţiei? Ce părere ai despre interdicţia de a circula după ora 23:00, în vigoare în prezent în oraşele Chişinău şi Bălţi?

Support Ukraine