Un italian de 73 de ani n-a înţeles sensul giratoriu de la strada Florilor din Chişinău şi a provocat un accident rutier

Acum 1 an, 5 luni - 7 Septembrie 2021, Piata Auto
Un italian de 73 de ani n-a înţeles sensul giratoriu de la strada Florilor din Chişinău şi a provocat un accident rutier
Sensul giratoriu la strada Florilor din Chişinău, intersecţie cu Bogdan Voievod, sau „cercul de la tipografie” cum i se mai spune în popor, este notoriu pentru complexitatea sa, întrucât presupune cedarea trecerii de două ori pe mai multe din intrări.

Localnicii ştiu deja cum se circulă de aici, dar se pare că pentru turişti el este un adevărat coşmar. Un italian de 73 de ani s-a încurcat complet în el aseară şi a provocat un accident rutier cu avarierea gravă a automobilelor, după cum informează canalul de Telegram Ungureanu 112.

Italianul se află în vizită în Moldova şi conducea un VW Tiguan, venind dinspre strada Bogdan Voievod. N-a înţeles că trebuie să cedeze trecerea maşinilor care intră pe fâşia din faţa sa şi intrat să traverseze acea fâşie, lovind puternic un Renault Megane, căruia i-a căzut şi o roată în urma loviturii.

Ambele maşini au fost grav avariate, însă, din fericire, nici un om nu a avut de suferit.

Support Ukraine