Un dealer din Statele Unite vinde un ZAZ Zaporozhets restaurat şi produs acum 40 de ani

Acum 6 ani, 2 luni - 6 Februarie 2018, autoblog
Un dealer din Statele Unite vinde un ZAZ Zaporozhets restaurat şi produs acum 40 de ani
În orașul american Tampa, statul Florida, a fost scos la vânzare un ZAZ-968A produs tocmai în îndepărtatul 1978.

Dealerul Gatewayclassiccars îşi doreşte nu mai puţin de 13.995 de dolari pentru acest exemplar cu aproximativ 52.000 de km parcurşi.

Dacă vă uimește cumva prețul atât de mare cerut pentru o astfel de mașină veche, atunci ne grăbim să vă anunțăm că aceasta a fost restaurată. Acum automobilul se află într-o stare excelentă, după ce i-a fost revopsită integral caroseria şi jantele, s-a restaurat tapiţeria scaunelor şi s-a făcut o ordine generală la interior.

Maşina a fost importată în SUA acum doi ani şi atunci era într-o stare foarte proastă la exterior.

În descrierea anunțului este indicat faptul că acest ZAZ-968A a fost dezvoltat și asamblat la uzina de automobile din Zaporojie, Ucraina, URSS. În portbagaj se află un motor cu V4 care produce 40 de CP şi care este cuplat la o cutie de viteze manuală cu patru trepte.

De asemenea, se menţionează că poate transporta uşor până la patru persoane şi câteva bagaje care pot fi depozitate sub capotă.

Automobilul cu două portiere este înmatriculat în Florida, dar are în spatele lunetei şi o plăcuţă de înmatriculare ucraineană care pare a fi autentică.

Support Ukraine