Un BMW, parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi în Chişinău, a stârnit indignarea până şi a pasionaţilor mărcii

Acum 2 ani, 6 luni - 21 Septembrie 2021, Piata Auto
Un BMW, parcat pe două locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi în Chişinău, a stârnit indignarea până şi a pasionaţilor mărcii
De multe ori despre şoferii de BMW circulă imaginea că ar avea o anumită manieră mai puţin respectuoasă de condus, dar noi încercăm întotdeauna să facem abstracţie de aceste stereotipuri şi să vorbim direct la obiect, pe fiecare caz, chiar dacă menţionăm sau nu marca.

Ceea ce e şi mai interesant e că situaţia din imagine şi însăşi poza ne-a fost trimisă la redacţie tocmai de un pasionat BMW, care s-a arătat indignat de felul în care a surprins acest BMW Seria 3 parcat în centrul Chişinău, menţionând că îi pare rău că anume asemenea cazuri denigrează marca pe care el o adoră.

Situaţia a fost surprinsă în ziua de vineri, 17 septembrie, la 18:20 seara, în parcarea de pe strada Ismail, în plin centrul Chişinăului. Fireşte, motivele indignării trecătorilor sunt evidente — BMW-ul din imagine a fost parcat nu doar pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi , ci şi a ocupat tocmai două din ele. E posibil că acesta a avut impresia că aceste locuri sunt prea late, dar aşa e normal să fie, or, persoanele cu dizabilităţi ar putea avea nevoie de spaţiu suplimentar pe lateral ca să scoată scaunul cu rotile ori alte obiecte necesare asistenţei la deplasare.

Până la urmă, sperăm cu toţii că şoferul acestui BMW îşi va conştientiza greşeala şi nu va admite repetarea ei în viitor.

Support Ukraine