Test de arme pneumatice? În Chișinău un șofer s-a ales cu geamul spart de un glonte lansat în stradă

Acum 5 ani, 2 luni - 29 Ianuarie 2019, autoexpert
Test de arme pneumatice? În Chișinău un șofer s-a ales cu geamul spart de un glonte lansat în stradă
Distracție pentru cineva și o mare problemă pentru alții. Un automobilist din capitală a văzut astăzi cum arată geamul mașinii sale, după ce în direcția mașinii a zburat un glonte lansat din arme pneumatice.

O postare, în care este relatat absolut totul, cu lux de amănunte, a fost publicată în grupul de Facebook GBM. Victima, proprietarul unui Mitsubishi Outlander, spune că circula pe strada I. Vieru, în jurul orelor 13:00, în direcția Mircea cel Bătrân, când a auzit un sunet ciudat. Imediat a tras pe dreapta să vadă ce s-a întâmplat ca să descopere că al treilea geam lateral, pe partea stângă a mașinii are o gaură în el.

La început se gândea că ar fi o piatră, însă nu a trecut nici o mașină pe alături de sub roțile căreia ar putea fi sărit obiectul cu viteză suficientă cât să spargă geamul. Și nici pietoni nu prea erau în stradă.

Judecând după cum arată geamul și spărutra ivită, singurile concluzii care pot fi trase este că cineva, a tras în direcția automobilului din arme de tip airsoft (pneumatice).

Support Ukraine