Teribiliştii în TikTok: cu peste 190 km/h cu Mercedes vechi în condiţii de iarnă prin Moldova

Acum 1 an, 6 luni - 4 Februarie 2021, Piata Auto
Teribiliştii în TikTok: cu peste 190 km/h cu Mercedes vechi în condiţii de iarnă prin Moldova
Fie în goană după popularitate, fie de setea senzaţiilor tari, un TikToker a ajuns în atenţia reţelelor de socializare gonind cu peste 190 km/h pe o şosea din ţară.

Acesta se aventurează cu încă cel puţin doi amici de-ai săi la bordul unui Mercedes-Benz produs acum peste 20 de ani care, cel mai probabil, nu oferă nici măcar cele mai fireşti sisteme de siguranţă activă, iar în caz de accident la o asemenea viteză, ar rezulta într-o adevărată tragedie.

Nu i-a oprit nici măcar condiţiile meteo, carosabilul umed, nici alţi participanţi la trafic, veniţi pe contrasens pe un drum cu doar 2 benzi, câte una în fiecare direcţie, cu o stare mai jalnică a asfaltului. Imaginile au fost distribuite acum câteva minute pe reţelele de socializare, iar oamenii legii nu au venit cu vreo reacţie deocamdată, astfel nu cunoaştem cine şi când a comis încălcarea grosolană.

Au avut noroc de data asta, dar poate vreo amendă usturătoare i-ar determina să renunţe altă dată la "aventuri" pe drumurile publice? Cum pot fi prevenite asemenea cazuri în viitor?

Support Ukraine