Strada Mateevici revine la dublu sens! Acum ce se va întâmpla cu amenzile întocmite de polițiști de dimineață?

Acum 2 ani, 8 luni - 26 Iulie 2021, autoblog
Strada Mateevici revine la dublu sens! Acum ce se va întâmpla cu amenzile întocmite de polițiști de dimineață?
Temporar sau nu, însă s-au eliminat indicatoarele rutiere care au apărut peste noapte pe un tronson al străzii Alexei Mateevici şi care au instituit sens unic!

Noua regulă a luat prin surprindere toată comunitatea pentru că nu a fost anunțată din timp.

Pentru a mai reduce din haosul generat s-a luat decizia de a le demonta, astfel că circulaţia a revenit pe dublu sens. Totuşi, de când s-au instalat şi până în această după amiază, mai mulţi şoferi s-au ales cu amenzi pentru că au încălcat regulile de circulaţie! Ce se va întâmpla cu toate aceste procese verbale nu este clar deocamdată.

Într-un comunicat de presă al Primăriei Chişinău, publicat de curând, se menţionează că activitățile de amenajare a benzilor dedicate pentru transportul public vor continua, pe parcursul nopții curente, pe str. A. Mateevici (pe tronsonul Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – str. A. Pușkin) și pe str. A. Pușkin. Deci nu se exclude instalarea din nou a indicatoarelor problematice…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Support Ukraine