Şoferul căruia i-a căzut maşina de pe locul de parcare pe trotuar a achitat şi o amendă

Acum 1 an, 2 luni - 11 Noiembrie 2021, autoblog
Şoferul căruia i-a căzut maşina de pe locul de parcare pe trotuar a achitat şi o amendă
Şoferul căruia i-a căzut maşina de pe locul de parcare pe trotuar în dimineața zilei de ieri în sectorul Buiucani, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a achitat şi o amendă pe lângă serviciile unui evacuator!

Potrivit Poliției, șoferul a achitat intervenția autospecialei care a fost solicitată de către oamenii legii pentru a-i scoate automobilul din bucluc şi a elibera trotuarul de obstacol, dar s-a ales și cu o amendă de 1.500 de lei, fapt confirmat și de proprietarul mașinii.

Apropo, posesorul Ford-ului a declarat că folosește locul de parcare în cauză regulat şi include frâna de mână de fiecare dată, însă cel mai probabil s-ar fi urnit din loc din cauza ghețușului care se formase de dimineață.

Chişinău: O maşină, la un pas de a ieşi singură pe carosabil după ce a căzut de pe un loc de parcare

Este mereu unul dintre pericolele parcării pe o porţiune de drum sau pe un loc de parcare amenajat în pantă/rampă fără a include frâna de mână.

Ceea ce vedeţi în imagini s-a întâmplat în această dimineaţă în faţa unui impunător bloc de locuințe construit în perimetrul străzilor Bacău şi Suceviţa de pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani.

Câteva dintre locurile de parcare din zonă au fost amenajate pe o porţiune pavată, dar înclinată spre carosabil comparativ cu altele care sunt perfect orizontale şi localizate chiar mai sus. Se pare că posesorul unui Ford Focus nu a ţinut cont de asta şi grăbit fiind a uitat să includă frâna de mână, ori aceasta pur şi simplu i-ar fi cedat, după caz.

Automobilul s-a pornit uşor din loc şi a ajuns aproape pe carosabil după ce a căzut cu puntea posterioară jos pe trotuar de la o înălţime de aproximativ jumătate de metru. Din fericire niciun pieton nu a avut de suferit pe neprins de veste, iar maşina în sine s-a oprit cu roţile frontale de o mică margine a unei borduri.

Pentru că nu se ştia cât timp va putea rezista în această poziţie, autorul fotografiei a făcut un apel întru căutarea proprietarului pe o reţea de socializare, acolo unde situaţia a devenit virală.

Support Ukraine