Singurul teren asfaltat, unde se puteau antrena pasionații de Drift, a fost distrus intenționat!

Acum 4 ani - 2 Aprilie 2020, autoexpert
Singurul teren asfaltat, unde se puteau antrena pasionații de Drift, a fost distrus intenționat!
Pentru pasionații de drift din țară să găsești un spațiu asfaltat pentru antrenamente și exerciții, este practic imposibil.

Singura soluție era cea de la "GOA", așa era poreclit land-ul drifterilor moldoveni.

De nenumărate ori, s-a încercat închiderea accesului pe acea porțiune de asfalt însă nimeni nu a reușit să negocieze antrenamentele libere. Nici până astăzi nu se cunoaște cine este proprietarul, or dacă a fost înstrăinat acel teren legal, sau este doar o acaparare de spațiu.

Cu oarecare dificultăți, dar un timp a fost posibilă "distracția". Periodic se creau diferite impedimente participanților. Obstacole în forma îngrădirii – drifterii au deschis porțile, s-au adus mormane de pământ – din nou băieții făceau curat, asfalt deteriorat pe bucăți – automobiliștii îl reparau și iată acum, chiar a devenit imposibilă practicarea acestui sport. Asta pentru că a fost distrus tot asfaltul!

Vedeți în imagini cum arată...

Iată așa este susținut și promovat sportul auto în Moldova. Astfel sunt încurajați tinerii să își găsească alte ocupații sau să își iasă din minți pe drumurile publice.

Aveau și ei o pasiune, pe care o practicau pe banii proprii, fără consum de alcool, fără a pune viața cuiva în pericol și fără să perturbeze liniștea locuitorilor capitalei.

Nu facem nimic pentru sportul auto, iar ce se poate face sau păstra, dincontra, este distrus și limitat accesul!

Support Ukraine