S-au dat în spectacol şi i-au ameninţat pe poliţişti. Un şofer şi pasagerul scandalagiu, supăraţi că au fost opriţi în trafic

Acum 5 ani, 11 luni - 3 Aprilie 2018, PUBLIKA
S-au dat în spectacol şi i-au ameninţat pe poliţişti. Un şofer şi pasagerul scandalagiu, supăraţi că au fost opriţi în trafic
S-au dat în spectacol şi i-au ameninţat pe poliţişti. Este vorba despre un şofer şi amicul său, care s-au arătat deranjaţi de faptul că au fost opriţi de oamenii legii. După mai multe replici dure, la venirea echipei emisiunii Unitatea de Gardă, spiritele s-au calmat.

Potrivit poliţiştilor, automobilul de model Opel, cu numere de înmatriculare străine, a fost oprit pentru efectuarea unui control. Indignat, conducătorul auto a refuzat să prezinte actele necesare, fapt pentru care s-a iscat o neînţelegere între ei. Abia când au văzut camera de filmat, atât şoferul, cât şi pasagerul au încetat să se mai dea în spectacol.

Într-un final, acesta a prezentat actele, însă fără vinietă. Deşi bărbatul susţine că actul ar fi fost valabil, el nu le-a putut demonstra acest lucru poliţiştilor. Luat la întrebări, proprietarul autovehiculului s-a cam încurcat în declaraţii.

Poliţiştii susţin însă altceva. Că în momentul stopării, cel de al treilea pasager care se afla pe bancheta din spate, a încercat neobservat să treacă strada, ca să achite vinieta la una dintre staţiile peco din regiune. Însă din păcate, nu a avut noroc, fiind deja o oră târzie. Pe lângă asta, oamenii legii au depistat şi alte nereguli, printre care fisuri pe parbriz, pentru care conducătorul auto s-a ales cu un proces verbal.

Pasagerul scandalagiu, care i-a înjurat pe poliţişti, nu a vrut să comenteze gestul său, iar, mai apoi a dispărut fără urmă. Acum, acesta riscă să se aleagă cu un proces penal.

Support Ukraine