Roți tăiate pentru parcare neregulamentară! Peste 15 mașini au avut de suferit în această noapte

Acum 3 ani, 1 lună - 8 Februarie 2021, autoexpert
Roți tăiate pentru parcare neregulamentară! Peste 15 mașini au avut de suferit în această noapte
Ziua de 4 februarie va rămâne una marcantă pentru zeci de șoferi, care și-au găsit peste noapte mașinile cu roțile tăiate. Incidentul a fost înregistrat pe strada Melestiu din capitală.

Cineva ar fi spart intenționat roțile câtorva mașini. Unul dintre șoferii ghinioniști a declarat că ar fi vorba despre cel puțin 15 vehicule, care erau parcate în preajma blocurilor locative de pe strada melestiu.

Toate au câte o gaură în una din roți, făcută cel mai probabil cu un cuțit, sau alt obiect ascuțit. Cazul a devenit viral pe rețelele de socializare, uned internauții au început să comenteze activ situația. Unii sunt de părerea că șoferii au fost astfel pedepsiți pentru parcarea neregulamentară, mai ales că pe acea porțiune de stradă, circulația este mereu îngreunată din cauza vehiculelor parcate. Alții însă au ținut să menționeze că, chiar dacă cineva a parcat neregulamentar, trebuie anunțată poliția, însă, în niciun caz, nu se poate de distrus bunuri străine, provocând pagube materiale.

Poliția a început investigațiile pe caz, și sunt în căutarea răufăcătorului. Conform legii, acesta riscă să fie cercetat penal pentru huliganism.

Support Ukraine