Renault își extinde gama de motoare cu două unități Blue dCi de 1.7 și 2.0 litri volum!

Acum 5 ani, 9 luni - 16 Iulie 2018, autoexpert
Renault își extinde gama de motoare cu două unități Blue dCi de 1.7 și 2.0 litri volum!
Celebrele motoare diesel furnizate de Renault , care au devenit îndrăgite de către șoferi grație simplității și consumului mic pe care îl oferă, trec în această perioadă printr-o serie de modificări cu scopul de a fi adaptate la noile teste de emisii WLTP.

Primul pe lista de teste a fost propulsorul dCi de 1.5 litri volum, disponibil inclusiv pe Renault Megane și Dacia Duster, care se va numi de acum încolo Blue dCi și va fi oferit în versiuni de 95 CP și 115 CP. Publicația franceză Caradisiac anunță că Renault a lansat pe piața belgiană două noi motoare diesel din familia Blue dCi, disponibile pentru Scenic și Espace.

Astfel, Renault Scenic poate fi achiziționat în Belgia și cu un motor Blue dCi de 1.7 litri volum, oferit în versiuni de 120 CP și 150 CP. La rândul său, Renault Espace poate fi configurat cu un motor Blue dCi de 2.0 litri, disponibil în versiuni de 160 CP și 200 CP. Ambele trenuri de propulsie pot fi cuplate la o cutie de viteze automată EDC cu dublu ambreiaj.

Sursa citată mai sus, afirmă deasemenea că Renault Talisman este următorul model care va fi echipat cu noua gamă de motoare și anticipează o extindere rapidă a acestora pe celelalte piețe din Europa, prima fiind cea franceză.

Support Ukraine