Renault declară că SUV-ul Koleos va primi o nouă generație! În oferta francezilor se va regăsi și o versiune electrificată

Acum 3 ani, 10 luni - 9 Iunie 2020, autoexpert
Renault declară că SUV-ul Koleos va primi o nouă generație! În oferta francezilor se va regăsi și o versiune electrificată
În anul 2019, modelul francezilor Renault Koleos s-a comercializat într-un număr modest de doar 12.000 de unități, ce înseamnă o scădere puternică de la cele circa 19.000 de exemplare vândute în 2018.

Astfel, oficialii companiei inițial au vrut să înlocuiască SUV-ul cu un model nou de segment mediu, dar se pare că s-au râzgândit.

Ultima informație a fost recent confirmată de designerul-șef al Grupuli Renault, Laurens van den Acker, care a adăugat că noua generație Koleos ar primi și cel puțin o versiune electrificată, care va determina o creștere a calității pentru a justifica prețul mai mare cu care se va comercializa modelul.

"Următorul Koleos va fi un mare pas înainte în termeni de electrificare. Aceste mașini vor fi greu de vândut fără electrificare. Dacă introduci electrificarea, prețurile cresc, așa că și ambițiile pentru exterior și interior vor crește. Aceste tehnologii ne împing de la spate să îmbunătățim calitatea", a precizat oficialul.

Totodată, van den Acker a adăugat că Scenic va fi scos din ofertă pe motiv că se înregistrează în continuare scăderi puternice a vânzărilor de monovoolume pe piața din Europa.

"Scenic este numărul unu în segment în Europa, dar segmentul în sine este jos. Aș prefera să fiu numărul doi într-un segment în creștere decât primul într-un segment care moare. Combinat cu necesitatea de a dezvolta vehicule electrificate, asta pune un semn de întrebare în privința viitorului", a adăugat conchis designerul-șef.

Support Ukraine