Prins beat, un taximetrist din Criuleni a susţinut că este mai degrabă afectat de COVID-19 decât de alcool

Acum 2 ani, 9 luni - 8 Iulie 2021, autoblog
Prins beat, un taximetrist din Criuleni a susţinut că este mai degrabă afectat de COVID-19 decât de alcool
Susținea că se simte rău din cauza noului tip de coronavirus, dar avea de fapt o concentrație de alcool de 1.47 mg/l în aerul expirat.

Este “păţania” unui bărbat în vârstă de 54 de ani, originar din raionul Criuleni, care conducea ziua-n amiaza mare un taximetru în stare de ebrietate.

În dimineața de 6 iulie, polițiștii din Criuleni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat și stopat această maşină care se deplasa haotic. Şoferul a refuzat să prezinte careva acte şi era vădit în stare de ebrietate, însă el susținea că doar se simte rău!

Scos din maşină şi fiind supus testului alcoolscopic, s-a stabilit că era într-o stare de ebrietate cu mult peste cea avansată. Acum pe numele său a fost pornită o cauză penală, riscând să muncească în folosului comunității sau să fie amendat şi să-i fie anulat evident permisul de conducere.

Taxi condus de un șofer în stare de ebrietate avansată!!! Susținea că se simte rău din cauza ,,Corona Virusului,, dar avea o concentrație de alcool de 1,47mg/l în aerul expirat. Un bărbat cu vârsta de 54 de ani, originar din raionul Criuleni, conducea un Taxi în stare de ebrietate avansată. În dimineața de 6 iulie, polițiștii din Criuleni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat și stopat un automobil ce prestează servicii de taxi care se deplasa haotic. Bărbatul care se afla la volanul automobilului a refuzat să prezinte careva acte. Totodată, polițiștii au observat că șoferul vizual se afla în stare de ebrietate, însă acesta susținea că doar se simte rău! Șoferul fiind supus testului alcoolscopic, s-a stabilit că avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.47 mg/l. Pentru abaterea constatată, pe numele conducătorului auto a fost pornită o cauză penală prevăzută de art. 264/1 alin 1. ,,Conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat,, care se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Support Ukraine