O mină de calcar s-a surpat la Criuleni. Accidentul a luat viața a trei persoane

21 Noiembrie 2017 - diez.md

O mină de calcar s-a surpat la Criuleni. Accidentul a luat viața a trei persoane

În această seară, în jurul orei 20:00, salvatorii au fost alertați și informați de către poliție, referitor la o situație ce s-ar fi întâmplat în această după-amiază în apropiere de satul Pașcani, raionul Criuleni, într-o carieră de piatră.

Potrivit poliției, soțiile a trei muncitori ai carierei au alertat autoritățile, după ce au văzut că bărbații nu se întorc acasă de la muncă. Imediat, în teren a intervenit prima echipă de salvatori, care a descoperit sub ruine corpurile neînsuflețite a doi bărbați, iar al treilea a fost transportat la spital. După ceva timp, și acesta a decedat, în instituția medicală.

Potrivit informațiilor operative, peste cei trei muncitori s-a prăbuțit un mal de piatră din acea carieră. Trei echipe de intervenție, cu un număr de aprope 20 salvatori și pompieri au lucrat în teren pentru cercetarea locului accidentului, asigurându-se că nu mai există persoane în plus, care au avut de suferit, dar și pentru a face posibil accesul organelor de drept, întru cercetarea circumstanțelor, care au dus la producerea acestui incident. Alte circumstanțe urmează să fie stabilite.

 

Adauga anunt nou