Primarul Ceban anunță că taxa pentru călătoria cu microbuzul va varia între 6 și 12 lei!

Acum 1 an, 9 luni - 20 Iunie 2022, autoexpert
Primarul Ceban anunță că taxa pentru călătoria cu microbuzul va varia între 6 și 12 lei!
După scumpirea taxei pentru călătoria cu troleibuzul era de așteptat ca următoarele să fie vizate microbuzele, care printre altele rămân a fi cel mai periculos transport public în materie de siguranță a pasagerilor și care într-un mod normal ar trebui să dispară de pe străzile capitalei.

Jurnaliștii publicației știri.md, i-au adresat câteva întrebări la acest subiect edilului capitalei, Ion Ceban, care la rândul său a confirmat că prețul la călătoriile cu microbuzul de asemenea va crește.

"În raza orașului tariful va fi de la 6 la 12 lei, în funcție de traseele și localitățile unde trebuie să ajungă. În raza orașului călătoria va fi 6 lei. Prețurile vor fi stabilite în funcție de distanța până la o suburbie sau alta", a declarat Ceban.

În același timp, edilul a menționat că administratorilor rutelor de microbuze li se va cere în continuare ca parcurile să fie perfecționate.

”Eu cred că va fi foarte dificil pentru ei casă facă modificările. Noi vom monitoriza și vom cere calitate", a conchis primarul Chișinăului.

Support Ukraine