Primăria anunță despre suspendarea traficului rutier pe strada Bulgară!

Acum 1 an, 10 luni - 27 Mai 2022, autoexpert
Primăria anunță despre suspendarea traficului rutier pe strada Bulgară!
Vineri, 27 mai, pe strada Bulagară din capitală va fi suspendat traficul rutier pe tronsonul cuprins între străzile Mitropolit Varlaam și Columna. Traficul va fi suspendat în intervalul orelor 08:00 - 16:00.

Pe strada Bulgară vor fi executate lucrări de defrișare a arborilor, iar pentru a nu provoca daune sau a evita orice situații neplăcute, administrația a decis suspendarea traficului pe tronsonul menționat anterior. 

De asemenea, începând cu ziua de mâine până pe 6 iunie curent, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Bernardazzi, pe anumite tronsoane, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor. Strada Alexandru Bernardazzi va fi afectată pe tronsoanele str. M. Eminescu - str. V. Alecsandri, str. V. Alecsandri - str. Armenească și  str. Armenească - str. Bulgară.

În perioada 27 - 30 mai va fi suspendat traficul și pe str. Onisifor Ghibu, tronsonul cuprins între străzile Alba-Iulia și A. Marinescu, în contextul executării lucrărilor de reparație a apeductului. 

Support Ukraine