Poliţiştii moldoveni, surprinşi în timp ce şi-au lăsat Dacia şi aleargă pe câmp după un motoroller

Acum 8 luni - 28 August 2023, Piata Auto
Poliţiştii moldoveni, surprinşi în timp ce şi-au lăsat Dacia şi aleargă pe câmp după un motoroller
Momentul unei urmăriri bizare a fost surprins în week-end în Moldova, de un trecător. Un echipaj de poliţie şi-a lăsat Dacia de serviciu, aparent blocând un motoroller pe care-l urmăreau şi ieşind din maşină pentru a-l reţine pe şofer.

Doar că acestea a pornit din nou prin câmp, iar poliţiştii au încercat să-l prindă alergând pe jos, fără succes de altfel.

Pentru unii noţiunea de motoroller poate suna improprie sau necunoscută, dar anume aşa erau numite aceste vehicule din perioada sovietică, ce avea la bază un scuter Tula, parte a unei construcţii cu benă, ce amintea de tuk-tuk-urile orientale. Aceste vehicule erau adeseori folosite în condiţii rurale, datorită simplităţii lor şi capacităţii de a căra obiecte grele în bena lor. Numele modelului era „Muravei”, care se traducea drept „furnicarul”. Iar în folclor ele erau numit fie „Muravei”, fie pur şi simplu motoroller.

Cel mai probabil, echipajul de poliţie l-a identificat pe conducătorul acestui vehicul ca unul într-o posibilă stare de ebrietate şi şi-a dorit să-i verifice alcoolemia. Iar acesta a şi fugit prin sat, ieşind pe toloaca satului cu vehiculul său şi încăpăţânându-se să continue să fugă şi după ce aparent fusese blocat de maşina poliţiei.

Am solicitat celor de la poliţie să ne dea mai multe informaţii despre acest caz, spunându-ne în ce sat a avut loc şi dacă şoferul fugar a fost prins până la urmă, şi, respectiv, dacă era băut. Când vom primi aceste informaţii, le vom actualiza în această ştire.

Support Ukraine