Pentru cineva au venit ”vremurile bune”! Un Ferrari Roma a fost surprins la înmatriculare în Chișinău

Acum 1 an, 9 luni - 26 Iulie 2022, autoexpert
Pentru cineva au venit ”vremurile bune”! Un Ferrari Roma a fost surprins la înmatriculare în Chișinău
Chiar dacă țara noastă înregistrează cea mai mare inflație din Europa, în mod uimitor, pe străzile din capitală, în plină criză apar tot mai multe mașini deosebite și sportcaruri de sute de mii de euro!

Cel mai recent exemplu în acest sens este acest Ferrari Roma, suprins recent la un centru de înmatriculări auto din Chișinău.

În mod firesc încă nu se cunoaște cui îi aparține mașina, dar se pare că noul proprietar are un gust rafinat. Ferrari Roma a fost prezentată în 2019, iar livrările către primii clienți au demarat în 2020.

Sub capotă se ascunde un motor V8 turbo de 3.9 litri volum, care dezvoltă 620 CP și 760 Nm, fiind dotat cu un filtru de particule pentru a se încadra în normele de poluare Euro 6d. Propulsorul lucrează în tandem cu o transmisie cu dublu ambreiaj care este derivată din cea folosită pentru modelul SF90 Stradale. 

În aceste condiții, accelerarea de la 0 -100 km/h durează 3.4 secunde și de la 0-200 km/h - 9.3 secunde! Viteza maximă anunțată de producător este de 320 km/h.

Pe piața second hand, Ferrari Roma are un preț care începe de la 250.000 de euro!

Support Ukraine