Pare Incredibil, dar Porsche-ul care a distrus 4 automobile rula cu 50 kmh!

Acum 4 ani, 7 luni - 8 August 2019, autoexpert
Pare Incredibil, dar Porsche-ul care a distrus 4 automobile rula cu 50 kmh!
Ați văzut probabil și video de la locul accidentului cât și poze, dar cu siguranță că nu știați cu ce viteză rula SUV-ul nemțesc când a intrat din plin în mașinile parcate pe dreapta.

Întrebat de reporterii ProTV, șoferul aflat la volanul acestui Porsche Cayenne, Andrei, a declarat că avea cam 50-60 km/h. Andrei, SOFER: „Aveam viteza 50-60. Da, am accidentat 4 automobile, dar asa cred ca e mai bine. Daca loveam Dacia ar fi fost urat. Nu as fi iesit doar cu zgaraieturi", scrie sursa.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, pe strada Varnița din capitală. Din ce puteți vedea în imagini, cel puțin două mașini nu mai pot fi reparate, ori reparația acestora nu mai are nici un sens, nici financiar.

Andrei, bărbatul în vârstă de 32 de ani, spune că a avut de ales între un accident mai grav sau ceea ce vedeți în imagini. „El a facut o manevra in fata mea. Sa evit contactul frontal cu taxiul, aveam 2 alternative sau sa cotesc stanga de unde venea un Mercedes sau sa fac dreapta in copaci."

Șoferul de taxi, care s-ar face vinovat potrivit informațiilor preliminare ale politiei, a refuzat ăa explice cum s-a întamplat totul și a plecat.

Support Ukraine