Ofițerii Poliției de Patrulare susțin că NU slujesc poporului Republicii Moldova! ” Nu știu cui slujesc?! Numai nu poporului…”

Acum 5 ani, 9 luni - 10 Iunie 2018, autoexpert
Ofițerii Poliției de Patrulare susțin că NU slujesc poporului Republicii Moldova! ” Nu știu cui slujesc?! Numai nu poporului…”
Doi colaboratori ai Poliției de Patrulare, care au fost filmați de un șofer din țară care pare a fi amendat pe nedrept au fost luați la întrebări.

În timpul discuției șoferul staționat a început să filmeze polițiștii și să le adreseze un șir de întrebări despre activitatea acestora, răspunsurile colaboratorilor de poliție vă vor lăsa cu gura deschisă.

Din materialul video care a devenit astăzi viral pe rețeaua de socializare Facebook, putem presupune că șoferul oprit de echipajul de patrulare, s-a arătat indignat că acesta ar staționa într-un loc care nu este prevăzut de planul de lucru al acestora. În schimb cei doi oameni ai legii au început să îl acuze pe bărbat că nu are dreptul să îi filmeze, atunci acesta a declarat că poporul le oferă acest loc de muncă și ar trebui să lucreze în favoare cetățenilor.

După un șir de replici schimbate, șoferul a întrebat polițiștii dacă slujesc poporului, la care cei doi s-au arătat mirați de o astfel de afimație iar unul dintre ei a zis că " Nu știu cui slujesc?! Numai nu poporului..."

Support Ukraine