Niponii au prezentat noua generație a modelului Honda CR-V

Acum 1 an, 9 luni - 14 Iulie 2022, autoexpert
2023 Honda CR-V
2023 Honda CR-V
Producătorul nipon de automobile a prezentat noua versiune a SUV-ului Honda CR-V. Din start, modelul va fi disponibil pe piața nord-americană. Apropo, acesta va fi echipat cu motorizări termice și hibride.

Cea de-a șasea generație a SUV-ului CR-V a fost prezentată. Acesta obține design nou atât pe interior, cât și pe exterior. Pentru început, putem atesta prezența unei grile de dimensiuni mari, acompaniată de faruri LED noi, cu un design nou, subțire și fluid. Bara față, a suferit și ea modificări, fiind ușor sculptată. Aceasta conține o priză de aer mare la bază.

Ce ține de echipări, cele de top ale noului CR-V pot fi diferențiate cu ajutorul unor inserții cromate în bara față. Apropo, această generație va fi cea mai mare dintre toate, având dimensiuni mai masive. Din spate, avem stopuri desenate într-o grafică nouă, iar pe bara din spate sunt vizibile evacuările dreptunghiulare și ascuțite. Producătorul a adăugat și jante de 18 inch în standard, dar sunt disponibile și cele de 19 inch. 

Pe interior, regăsim un habitaclu minimalist. În standard este prezent un instrumentar de bord de 7 inchși un ecran multimedia cu un ecran de aceleași dimensiuni. Echipările superioare primesc un ecran central mai mare, de 9 inch. Sistemul multimedia este ușor compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto prin conexiune wireless, alături de un încărcător wireless pentru smartphone și un sistem audio Bose cu 12 difuzoare. Scaunele, la rândul lor, sunt îmbrăcate în materiale textile în echiparea standard, iar, opțional, acestea pot fi îmbrăcate în piele.

Din punct de vedere al motorizărilor, noul CR-V este disponibil atât cu motorizări convenționale, cât și cu cele hibride. Așa dar, vorbim despre un benzinar de 1.5 litri volum în echiparea standard, care oferă 190 CP. Cel de-al doilea motor este un hibrid în ciclul Atkinson de 2.0 litri volum, care dezvoltă 204 CP și 335 Nm. În cazul ambelor motorizări, producătorul oferă o transmisie automată de tip CVT și un sistem de tracțiune integrală de tip Rear Time. 

La momentul actual, niponii nu au anunțat prețul de start pentru noul Honda CR-V. Ferm este că vânzările noului model ar urma să debuteze în această vară pe piața nord-americană.

Support Ukraine