Noua generație Honda CR-V a fost dezvăluită printr-o imagine de la înregistrarea patentului

Acum 1 an - 23 Februarie 2022, autoexpert
Honda CR-V patent image
Honda CR-V patent image
SUV-ul Honda CR-V se pregătește pentru o nouă generație. Versiunea actuală a modelului este comercializată deja de șase ani, iar succesorul acesteia recent a fost dezvăluit printr-o imagine preluată de la înregistrarea patentului.

Noul CR-V va primi o parte frontală revizuită, cu o nouă bară de protecție, blocuri optice înguste, dar și o grilă generoasă a radiatorului formată dintr-un singur element în locul actualelor lamele. Forma oglinzilor laterale și a liniei geamurilor se va schimba, iar body kit-ul caroseriei din plastic va deveni mai subțire.

Potrivit zvonurilor, display-ul sistemului de infotainment va avea o diagonală mai mare. Totodată noul CR-V va primi noul sistem multimedia care rulează pe sistemul de operare Android Automotive.

În ceea ce privește gama de motorizări, accentul va fi pus probabil pe electrificarea actuală. CR-V va fi disponibil cu mai multe sisteme de propulsie hybrid, care vor reprezenta o alternativă pentru motorizarea pe benzină de 1.5 litri volum. În plus, nu este exclusă și apariția unei versiuni PHEV. Motorul diesel pare să dispară din ofertă, însă nu putem susține cu certitudine acest lucru până la apariția oficială a modelului.

Se presupune că noua Honda CR-V de a șasea generație, va debuta până la sfârșitul anului 2022.

Support Ukraine