O nouă urmărire şi reţinere nocturnă în Chişinău: 8 echipaje de poliţie au înconjurat o Dacia Logan!

Acum 3 ani, 5 luni - 12 Octombrie 2020, Piata Auto
O nouă urmărire şi reţinere nocturnă în Chişinău: 8 echipaje de poliţie au înconjurat o Dacia Logan!
O nouă reţinere în forţă a poliţiei a avut loc azi noapte în Chişinău, în sectorul Râşcani, la intersecţia străzilor N. Dimo şi M. Basarab.

O Dacia Logan a fost observată circulând haotic şi, fiind somată să staţioneze de către un echipaj, şoferul acesteia nu s-a subordonat şi a încercat să se eschiveze, fapt care a declanşat o scurtă urmărire. Maşina a fost blocată la intersecţia sus menţionată de către 8 echipaje de poliţie, în automobil afându-se 4 bărbaţi, toţi în vădită stare de ebrietate! Pentru că aceştia erau agresivi şi nu se conformau, au fost aplicate gaze lacrimogene şi cătuşe, toţi 4 fiind reţinuţi şi escortaţi la secţia de poliţie.

Şoferul Daciei s-a dovedit a fi în stare de ebrietate. Testarea alcoolscopică a relevat o concentraţie de 0.81 mg/l în aerul expirat. Mai mult ca atât, acesta nu avea nici permisul de conducere la el!

Toţi patru ocupanţi ai automobilului sunt documentaţi pentru nesubordonare la cerinţele legale ale poliţiştilor, iar şoferul şi pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, comportament agresiv în trafic şi pentru că nu avea la el permisul de conducere.

Support Ukraine