O nouă stație de alimentare a vehiculelor electrice a fost inaugurată în Chișinău!

Acum 5 ani - 10 Martie 2019, autoexpert
O nouă stație de alimentare a vehiculelor electrice a fost inaugurată în Chișinău!
Proprietarii vehiculelor pur electrice au motiv de bucurie! Acum, aceștia își vor putea alimenta absolut gratis vehiculul în timp ce vor merge la cumpărături.

Puterea maximă a staţiilor trifazate instalatae, este de 22 kW – 32 A, iar durata unei încărcări de până la 80% durează maxim o oră. Echipamentul este compatibil cu toate tipurile de vehicule electrice şi permite alimentarea simultană a două automobile electrice.

Stația de încărcare a vehiculelor 100% electrice, a fost instalată în incinta parcării magazinului METRO 1, datorită unui parteneriat strategic inițiat de UNDP Moldova în cadrul Proiectului „Oraşe verzi durabile" Green City Lab. Până la finele acestui an se planifică instalarea a încă două stații de alimentare a automobilelor electrice în rețeaua magazinelor METRO.

Stațiile de alimentare sunt comercializate de compania Odescablu-Moldova, care oferă spre cumpărare pentru persoane fizice și juridice, atât stații de alimentare plug and play cât și diferite accesorii, cum ar cabluri, mufe sau porturi pentru vehicule electrice.

Până la sfârșitul anului se planifică amenajarea a încă două unități de alimentare, una la Chișinău iar cealaltă în municipiul Bălți.

Support Ukraine